Coachingstrajecten

Voor Wie

Je hebt alles voor elkaar en toch heb je het gevoel dat er iets wringt. Je hebt een leuke baan, maar iets ontbreekt. Je hebt het gevoel in een sleur terecht te zijn gekomen. Klinkt dit bekend? Dan is het tijd om in actie te komen. Blijven hangen in vaste patronen van ontevredenheid en ongenoegen kan namelijk leiden tot lichamelijke klachten. En dat is niet nodig.

Wat is de werkwijze?

Commit Advies begeleidt je om inzicht te krijgen. Wie ben je nou echt? En waar sta je voor? Ik doe dit door je te laten zien welke keuzemogelijkheden je hebt. Ook al denk je nú misschien dat die er niet zijn voor jou.

[button type=”default” size=”large” link=”index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=232″] Lees Verder[/button]

Wat is de duur van het traject?

Bij dit traject houden we eerst een intakegesprek om de coachingsvraag te formuleren. Daarna voeren we gesprekken en laat ik je opdrachten uitwerken. Daarnaast gebruik ik andere methodes zoals creatiespiraal, rollenspel en dialogen. De duur van een traject kan variëren van drie maanden tot een jaar. Voor we beginnen vindt er een intakegesprek plaats waarin we de details van het traject vastleggen.

[button type=”default” size=”large” link=”index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=204″] Meer weten? Neem contact op![/button]