Wat anderen
zeggen

Wat anderen zeggen

Betrokken

Onze ervaring is dat Ingeborg betrokken is bij de re-integratie, zowel voor de werkgever als de werknemer. Zij is in staat de problematiek vanuit diverse invalshoeken te benaderen, zodat de re-integratie soepeler is verlopen en de werknemer in actie is gezet.

Beekmans RVS

Groot inlevings- en relativeringsvermogen.

Ingeborg benadert een persoon vanuit een groot inlevings- en relativeringsvermogen. Daarbij is zij doortastend en raakt zij de kernpunten, met als resultaat: verheldering en verbetering

Monica

Bij Ingeborg weet ik dat zij er is

Ik heb al meerdere malen ondersteuning ontvangen van psychologen en andere coaches. Bij hen had ik het idee dat ik ze nodig had. Bij Ingeborg weet ik dat zij er is.

Pieter

Gelijkwaardigheid

Ingeborg heeft mij een tijd lang ondersteund in de periode dat ik geen baan meer had. Zij gaat uit van de persoon die je bent en benadert dit positief. Zij geeft snel vertrouwen en handelt vanuit een gelijkwaardige positie. Ik kijk terug op een heel prettige samenwerking.

Ingrid