Van werk naar werk

Voor Wie

Is er een reorganisatie of een arbeidsconflict binnen je organisatie? En dreigt er ontslag? Dan kan Commit Advies helpen met een traject van werk naar werk. Hiermee kun je een ophanden zijnd ontslag voorkomen.

kanos

Wat is de werkwijze?

Als het nodig is ondersteunen we de werknemer eerst met bewust afscheid nemen van de oude situatie. Daarna kijken we naar de kwaliteiten, mogelijkheden en talenten om de positie op de arbeidsmarkt te kunnen bepalen. Om tot dit inzicht te komen voer ik gesprekken met de medewerker en geef ik thuiswerkopdrachten. Ik vraag de werknemer bijvoorbeeld een analyse te maken van vacatures die interessant zijn. Of interviews te houden met mensen over hun werk. Ik leg uit waar je vacatures kunt vinden en ondersteun met zoeken. Ik verzorg sollicitatietrainingen en geef de tools om een CV en sollicitatiebrief op te stellen.

[button type=”default” size=”large” link=”index.php?option=com_content&view=article&id=63:het-traject&catid=2:uncategorised&Itemid=220″] Lees Verder[/button]

Wat is de duur van het traject?

Voordat we het traject gaan starten, heb ik een gesprek met jou en met de werknemer. Tijdens deze gesprekken brengen we de situatie in kaart. We bespreken hoe we het traject gaan vormgeven. Op basis hiervan stel ik een trajectplan en een offerte op. Tijdens het traject onderhoud ik contact en verstuur ik om de twee maanden een voortgangsrapportage. De duur van het traject is meestal een half jaar. Na deze periode evalueren we en bekijken we welke behoefte er nog ligt.

[button type=”default” size=”large” link=”index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=204″] Meer weten? Neem contact op![/button]