Commit Advies,
dat zijn wij

Commit Advies, dat zijn wij
img13

Ingeborg Horden

Eigenaar

Ik ben de gesprekspartner die je laat zien wat je mogelijkheden zijn en welke keuze je kunt maken. Samen met jou kijk ik naar wat er speelt. Ik luister naar wat je bedoelt en stel oprecht nieuwsgierige vragen. Ik geef je inzicht en zet je in actie. Ik leg je uit welke instrumenten je kunt gebruiken zodat jij vervolgens keuzes gaat maken en juiste stappen gaat zetten.

Ingeborg Horden

img13

Annette Vierling

Coach

Als coach is het mijn missie om te achterhalen wat mensen motiveert. Mijn kracht is dan ook om die motivatie om te zetten in actie.  Door de jaren heen heb ik veel ervaring met verschillende kandidaten. Voor mij staat de mens centraal en wil ik de coaching zo effectief mogelijk laten verlopen. Dit betekent dat ik de confrontatie niet uit de weg ga en af en toe een spiegel voor houdt. De methodes die ik hierbij hanteer (Maatwerk-Integrale benadering) zijn oplossingsgericht en gaan uit van oplossingen en niet van problemen.

Annette Vierling

img13

Merel Arts

Coach

De afgelopen 15 jaar heb ik een ruime werkervaring opgedaan als loopbaancoach in de regio Twente. Gedurende mijn loopbaan heb ik met diverse doelgroepen gewerkt; van jong tot oud en van laag opgeleid tot hoog opgeleid. En voor iedereen geldt hetzelfde; werken vanuit je talent, drijfveren en interesse is het mooist en beste cadeau aan jezelf. Het is mijn passie en talent om jou dat te helpen ontdekken. Kernwoorden die mij omschrijven zijn: sociaal, scherp, creatief en doelgericht.

Mijn drijfveer in mijn werk is om ieder individu zijn eigen krachten, talenten en interesses te laten ontdekken. Ik vergelijk mijn werkwijze met iemand leren fietsen: jij fietst voorop en houdt de regie over de route en snelheid. Ik sta achter je waardoor ik je niet uit het oog verlies en om je te coachen en te adviseren waar nodig. Zo blijft het te allen tijde jouw koers die je rijdt. In mijn werk weet ik altijd de juiste weg te bereiken door onder meer te vertrouwen op mijn intuïtie en inlevingsvermogen. Ik vind het belangrijk om voor iedereen met heldere en concrete afspraken te werken; hierbij zal ik nooit het doel uit het oog verliezen. In mijn gesprekken luister ik naar je, vraag ik door op je verhaal en vragen en daag ik je uit tot het zelf vinden van oplossingen.

Merel Arts