Over
Commit Advies

Over Commit Advies

Ons bedrijf

Psychodynamische Benadering

Commit Advies is een jong en empatisch bedrijf dat is gevestigd in Tilburg. Onze klanten komen vooral uit de regio midden-brabant en hebben met elkaar gemeen dat ze voor een grote verandering in hun leven staan. Of dit nu op het vlak van werk is of dat er in hun persoonlijk (gezondheids) situatie iets ingrijpends verandert, onze clienten zoeken iemand die hen op professioneel vlak begeleidt. Commit Advies begeleidt hen vanuit de psycho dynamische visie.

 

Beproefd en Onderbouwd

Commit Advies maakt gebruik van beproefde en door-en-door geteste methodes, waardoor een wetenschappelijk onderbouwde werkwijze is gegarandeerd.

commitadvies-21

Historie

Onze Roots

In 2012 ontstond Commit Advies vanuit de overtuiging dat coaching een vak is waar je naast de benodigde papieren ook empathie en commpassie voor moet hebben. In haar werk als UWV coach kwam Ingeborg vele voorbeelden van particuliere coaches tegen. Deze voorbeelden sterkte haar in haar overtuiging dat Ingeborg in de particuliere sector prima tot haar recht zou komen. Na uitgebreid onderzoek en een gedegen voorbereiding werd in maart 2012 Commit Advies opgericht.

Intuïtie vs Planmatig

Ingeborg was overtuigd van haar kracht als intuïtief begeleider en vond dat dit altijd de basis moet zijn van een goede begeleiding. Echter intuïtie moet gestaafd worden aan de werkelijkheid en dus onderzocht zij welke instrumenten beschikbaar zijn die passen bij haar als coach. Deze zoektocht leverde een prima gereedschapskist aan basisintrumenten op, die tot op de dag van vandaag gestaag groeit.

Waar staan we vandaag?

Ondertussen is Commit Advies gegroeid tot een bedrijf met meerdere professionals. Iedere coach heeft zijn eigen expertise, maar wat ons bindt zijn onze pijlers: Doeltreffend,Krachtig, Concreet, Helder en Betrokken

Commit Advies

5

 

zekerheden

 

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Binnen vijf gesprekken resultaat
  • Duidelijke afspraken
  • Resultaatgericht
  • Client staat voorop