Preventief ziekteverzuim

Voor Wie

Presteert een medewerker binnen je bedrijf niet voldoende? Of is in functioneringsgesprekken naar voren gekomen dat een medewerker niet voldoet, maar bestaat er wel het vertrouwen dat hij het zou kunnen? Dan staat de spanningsboog voor de medewerker te strak. De elasticiteit gaat eruit en ziekteverzuim ligt op de loer.

Wat is de werkwijze?

Tijdens een traject van preventief ziekteverzuim komen we in actie voordat het te laat is. We leggen de knelpunten bloot en kijken hoe we het proces in gang kunnen zetten. Samen kijken we welke mogelijkheden de medewerker heeft en hoe hij om kan buigen om beter te functioneren.

Wat is de duur van het traject?

De duur van een traject van preventief ziekteverzuim kan variëren. Het traject start met een oriënterend intakegesprek. Daarin bepalen we de verdere invulling van het traject. Met deze informatie stel ik het trajectplan en de offerte op. Ik onderhoud regelmatig contact met je over de voortgang en aan het eind stel ik een evaluatierapportage op.

lees Verder [button type=”default” size=”large” link=”index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=204″] Meer weten? Neem contact op![/button]